Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

ZUMBA® Fitness i Vittsjö

Ort
Vittsjö
Startdatum
16 Sep 2018
Tid
18:00-19:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Linnéa Henningsen
Arrangemangsnummer
27071
Pris
875 kr

Om arrangemanget

Alla låtar tillsammans utgör en träningsintervall, d.v.s en kombination av snabba och långsamma rytmer. Du behöver inte kunna dansa för att medverka. Musiken är medryckande och varje låt har en egen koreografi utformad av enkla danssteg.

INNEHÅLL
Träningsformen är som ett dans-fitness pass där du lär dig dansa bland annat Salsa, samba, Merengue, Reggaeton. Musiken är medryckande och varje låt har en egen koreografi utformad av enkla danssteg.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

UPPLÄGG
Alla låtar tillsammans utgör en träningsintervall, d.v.s en kombination av snabba och långsamma rytmer. Du behöver inte kunna dansa för att medverka.

KURSLEDARE
Linnéa Henningsen, hon är ledare för Medborgarskolan i Zumba och Showdans. Hon jobbar även som Personlig Tränare och instruktör på sitt egna företag ReviveKristianstad.
Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Mjuka kläder som går bra att röra sig i. Ta med vattenflaska. Obs! Invänta alltid din kallelse till kursen!

Ort

Medborgarhuset

Hårsjövägen 9, Vittsjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 875 kr

Summa: 875 kr

Utforska ett ämnesområde