Startdatum
25 Aug 2024
Tid
19:00-20:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
16 st
Ledare
Nancy Miranda Rodriguez
Nummer
56367
Pris
1 216 kr

Om arrangemanget

Zumba är en fitnessdans där vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Rörelserna är lätta att följa och du kan både förbättra din kondition och förbränna kalorier på ett fantastiskt roligt sätt.

 

Zumba är en fitnessdans där vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Rörelserna är lätta att följa och du kan både förbättra din kondition och förbränna kalorier på ett fantastiskt roligt sätt. 


Upplägg
Kursen omfattar 60 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 16 veckor.  

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Nancy Miranda är utbildad zumbainstruktör, Nancy har utbildat Zumba på Medborgarskolan sen 2010. Nancy kommer ursprungligen från Chile men har bott i Sverige i 30 år. Hon har varit ledare i Zumba hos Medborgarskolan i flera år. Nancy brinner för Zumba och har väldigt lätt till skratt så stämningen är väldigt lättsam och uppsluppen under danspassen.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Obs! Vi har inte möjlighet hantera friskvårdsbidrag via Epassi just nu i Örnsköldsvik. Meddela oss vid anmälan så får ni ett kvitto i stället. 

  • Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag men fråga efter kvitto efter att du har betalat kursen. Läs mer om friskvård hos oss.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar, friskvårdskvitton eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss, välj Örnsköldsvik.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Pris

Deltagaravgift: 1 216 kr

Summa: 1 216 kr

Utforska ämnesområde