Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Vår kursverksamhet i Stockholm

I Stockholm har vi under de rådande omständigheterna kring Covid 19 valt att övergå till fjärrkurser via dator, mobiltelefon eller surfplatta för alla kurser där vi bedömt det som möjligt samt pausa övriga kurser till vecka 19. Uppdaterad 8 april.

Informationen nedan gäller för kursverksamheten inom Medborgarskolan och Kulturama i Stockholm.

Fjärrkurser

Med start vecka 15 återupptar vi en del av kursverksamheten genom att tillfälligt lägga över dem som fjärrkurser via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Denna form av undervisning kommer att pågå fram till att vi åter igen kan uppta den vanliga kursverksamheten.

För alla deltagare som detta gäller har följande skickats ut: inbjudan till det kurstillfället då vi går över till fjärrkurs; instruktioner kring den plattform vi använder och hur du använder den.

Kurser som inte går att göra om till fjärrkurser

Att kurser går inte att genomföra som fjärrkurs. För dessa kurser tar vi paus till vecka 17 då vi hoppas kunna återuppta kursverksamheten igen. Måste vi förlänga pausen ytterligare för att minimera risken för smittspridning, så kommer meddelande om detta via mail och sms. De kurstillfällen som är på paus kommer vi att lägga till i slutet av kursperioden så att du får så många tillfällen/timmar som kursen ska innehålla.

För alla deltagare som detta gäller har vi skickat ut meddelande om det via mail och sms.

Vårt ordinarie utbud av distans/online-kurser och utbildningar

Medborgarskolans distanskurser löper på som vanligt och är öppna för bokning.

Vi tackar för ert tålamod, och hoppas att vi snart får träffa er igen.