Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Diplomutbildningar i Stockholm

Just nu har vi problem med våra bekräftelsemail. Kontrollera din skräpkorg om du inte fått mailbekräftelse på din anmälan.

En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. Här hos oss i Stockholm erbjuder vi utbildningar inom bland annat mat, trädgård, visual merchandiser, författare och svetsning.

En diplomutbildning är en yrkesinriktad och yrkesförberedande utbildning på minst 80 timmar där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter. Alla våra lärare på diplomutbildningarna är eller har varit yrkesverksamma inom respektive område.

Diplomutbildningar

Läs vidare om "Diplomutbildning: konditor - grundutbildning"
20 februari 2020

Diplomutbildning: konditor - grundutbildning

Denna utbildning ger dig en utmärkt inblick i arbetet i ett bageri och i konditorvärlden. Du bakar med flera sorters mjöl, olika jäsmetoder och tekniker. Välkomponerade desserter, chokladpraliner och olika sorters bröd, bakverk och tårtor tillverkas.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Visual Merchandiser - påbyggnad och fördjupning"
6 mars 2020

Diplomutbildning: Visual Merchandiser - påbyggnad och fördjupning

Visual Merchandiser - fördjupning och påbyggnad vänder sig till dig som har diplom från Visual merchandiser grundkurs, f.d. Dekor & Reklam eller likvärdig grundläggande utbildning och till dig som redan jobbar inom butik/rum/event.

Läs vidare om "Diplomutbildning Marknadsföring & Kommunikation"
11 mars 2020

Diplomutbildning: Marknadsföring & Kommunikation

Vill du jobba inom ett yrke som ligger i tiden? Eller få mer ansvar där du är idag? Kanske har du en blogg, tycker om att fotografera eller är aktiv i sociala medier, men saknar helhetsblick för marknadsföring och kommunikation professionellt. Då är detta är kursen för dig.

Läs vidare om "Raw foodkock - grund, helger Intygskurs"
21 mars 2020

Raw foodkock - grund, helger Intygskurs

För dig som vill vässa din kreativitet i det gröna köket. Här får du förståelse för tekniker, konsistenser, grundsmaker och mer avancerad raw food som groddning, fermentering och torkning. För dig som vill arbeta i raw foodkök eller bara ta din egen matlagning en nivå högre. Kursen ger intyg.

Läs vidare om "Diplomutbildning EKONOMI OCH REDOVISNING"
26 mars 2020

Diplomutbildning: Ekonomi och redovisning

Företagsekonomisk utbildning i bokföring, bokslut och redovisning, lämplig för blivande eller redan arbetande ekonomiassistenter. Bli diplomerad i redovisningens grunder för att kunna gå vidare i din karriär och söka nya utmaningar.

Läs vidare om "Diplomutbildning LÖNEADMINISTRATION"
27 mars 2020

Diplomutbildning: Löneadministration

Grundutbildning i löneadministration där du självständigt ska kunna sköta löneadministrationen i ett mindre företag eller jobba som löneassistent på ett större företag. Bra att kombinera med en diplomutbildning i ekonomi och redovisning.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Visual Merchandiser - intensiv"
27 Mars 2020

Diplomutbildning: Visual Merchandiser - intensiv

Att jobba som visual merchandiser innebär bl.a. att skapa butiksmiljöer och skyltfönster som är visuellt tilltalande, kommunikativa och säljande.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Florist grundutbildning, kvällstid vt 20"
31 mars 2020

Diplomutbildning: Florist grundutbildning, kväll

Utbildningen är en hantverksmässig grundutbildning med fokus på teknik och kreativt skapande. Den ger även baskunskap i blomsterbinderi, växtkännedom och varuhantering.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 1"
14 april 2020

Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 1

MMA betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg- som designsmide.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 1"
15 april 2020

Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 1

MMA betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg- som designsmide.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 2"
20 april 2020

Diplomutbildning: Svetsning – MMA, steg 2

MMA betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg- som designsmide.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Fartygsbefälsexamen Klass VIII"
4 Maj 2020

Diplomutbildning: Fartygsbefälsexamen Klass VIII

Funderar du på att köra båt yrkesmässigt? Fartygsbefälsexamen Klass VIII krävs för kommersiell trafik till yrkes- eller handelsfartyg med en bruttodräktighet under 20 ton.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Konditor - fördjupning, steg 2 intensivt juni"
1 juni 2020

Diplomutbildning: Konditor - fördjupning, steg 2 intensiv, sommar

Du får lära dig om hur olika smaker och konsistenser påverkar varandra och du får pröva på att lyfta fram detaljer och göra unika smaksättningar. Stor vikt läggs vid klassiska konditoriprodukter som till exempel delice au frambois och crêpes suzette, biskvier, macarons och briocher. Dessutom arbetar gruppen med choklad, praliné, nougatine och likörer.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Hälsokock Intensivt i juni 2020"
8 juni 2020

Diplomutbildning: Hälsokock - Intensiv, sommar

För dig som vill få ny inspiration till hälsosam blandkost, för hemmabruk eller i professionella kök. Mest matlagning, men även grundläggande näringslära och kunskap om allergier och specialkost.

Läs vidare om "Raw foodkock - sommarkurs 2020 Intygskurs"
22 juni 2020

Diplomutbildning: Raw foodkock - sommar

För dig som vill arbeta i raw foodkök eller bara ta din egen matlagning en nivå högre. Här får du förståelse för tekniker, konsistenser, grundsmaker och mer avancerad raw food som groddning, fermentering och torkning.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Näringslära"
29 juni 2020

Diplomutbildning: Näringslära

Oavsett i vilket kök du jobbar och med vilken mat du lagar behövs kunskaper i näringslära. På ett begripligt sätt får du här del av näringens betydelse för vår kropp.

Läs vidare om "Diplomutbildning: Konditor - fördjupning, steg 3 intensivt i augusti"
24 augusti 2020

Diplomutbildning: Konditor - fördjupning, steg 3 intensiv, augusti

Du finslipar dina kunskaper i konditorköket i bland annat råvarukunskap och komposition samt presentation av desserter och söta bakverk. Du övar på fler tekniker, beräkningar och får en större helhetsblick och känsla för trender inom det söta köket.