Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Var med i sommarens stora fototävling! Ta en bild med din mobil/kamera och tävla om en Nikon D5600 systemkamera och fotokurser på Medborgarskolan. Temat för tävlingen är "LUSTFYLLT LÄRANDE". Bilden ska vara tagen av dig själv, helst vara i färg och förstås utstråla lust – gärna i kombination med någon form av lärande och gärna med mänsklig närvaro.

Fototävling 2019

Var med i sommarens stora fototävling! Ta en bild med din mobil/kamera och tävla om en Nikon D5600 systemkamera och fotokurser på Medborgarskolan. Temat för tävlingen är "LUSTFYLLT LÄRANDE". Bilden ska vara tagen av dig själv, helst vara i färg och förstås utstråla lust – gärna i kombination med någon form av lärande och gärna med mänsklig närvaro.

Så här gör du för att tävla

Följ länken till Facebook. Skriv ditt namn och din bostadsort samt bifoga en egen bild i kommentarsfältet under tävlingsinlägget på vår Facebooksida. De tio bilder som får flest "gilla" går till final där en jury utser vinnarna. Sista datum för att vara med i tävlingen är 16/8. Du deltar med max ett tävlingsbidrag.

OBS! Tänk på att eventuella personer på bilden måste godkänna att bilden är med i tävlingen. De tio bidrag som går vidare till final behöver skriftligt godkännande från samtliga igenkänningsbara personer i bilden för att vi ska kunna publicera dem. Samtyckesblankett kan du hämta längst ner på sidan, om och när det blir aktuellt. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter

Förstapristagaren vinner en Nikon D5600 systemkamera med ett 18-55 mm zoomobjektiv med bildstabilisering (värde 7 190 kr), läs mer om kameran nedan. Andra- och tredjepristagarna vinner varsin valfri fotokurs (i form av presentkort om max 2 500 kr) på Medborgarskolan.

Slutresultatet med finalister och vinnare presenteras här nedan och på vår Facebooksida 27/8 (finalister) respektive 30/8 (vinnare).

Priserna överlämnas antingen personligen vid ett av Medborgarskolans kontor alternativt skickas med posten, enligt överenskommelse med vinnarna.

Lycka till – vi ser fram emot alla fina bidrag!

Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Förstapriset Nikon D5600

Wagtail 3000x2250 Nikon D5600.png

Nikon D5600 är en systemkamera med tillhörande objektiv med bildstabilisering som gör det busenkelt att ta snygga och proffsiga bilder och filmer. Kameran passar lika bra för nybörjaren, som vill ta sitt fotograferande på allvar, som för entusiasten. Bildkvaliteten, användarvänligheten och videoegenskaperna är tillräckligt bra för att tillfredsställa även de mer kräsna, erfarna fotograferna. Behöver man en bra kamera i en kompakt förpackning som inte är stor, tung eller dyr, så är detta en av de bästa i sin klass.

Den 3,2" stora vinklingsbara pekskärmen gör att D5600 passar bra för vloggare och med inbyggt WiFi, NFC och Bluetooth har du dina högupplösta bilder på mobilen i ett kick, redo att delas med vänner och följare på sociala medier. Nikon D5600 ger dig avancerad teknik i ett lätthanterligt format med smarta funktioner du kommer älska!

Samtyckesblanketter

Här kan du ladda ner dina samtyckesblanketter – en för eventuella modeller och en för dig som fotograf.

Samtycke om användning av bild – modell
Samtycke om användning av bild – fotograf

Till tävlingen

Härifrån tar du dig till inlägget på vår Facebooksida, där själva tävlingen äger rum. Du laddar enkelt upp din bild i kommentarsfältet – och glöm inte att också skriva ditt namn och din bostadsort.

GÅ VIDARE TILL TÄVLINGEN

Läs vidare om "Finalisterna"

Finalisterna

Sommarens fototävling är avslutad och det är med stolthet vi presenterar de tio finalbilderna, som var och en på sitt personliga vis så fint skildrar temat "Lustfyllt lärande"!

Läs vidare om "Vinnarna"

Vinnarna

Juryn har överlagt och de tre vinnarna i sommarens stora fototävling är utsedda! Vi gratulerar Hanna Nilsson, Patricia Mellin och Fatima Bergman som genom sina bilder lyckas förmedla ett "lustfyllt lärande" på ett eget, kreativt och talangfullt sätt.