Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Gefle Metal Festival flyttas fram till 2021

Tyvärr måste vi tillsammans med Gefle Metal Festival komma med ett tråkigt besked. Vi hoppades in i det sista att effekterna av coronaviruset skulle vara över i juli, men vi inser att det tyvärr inte blir så. Det är helt enkelt inte möjligt att genomföra ett stort evenemang då. Viktigast av allt är säkerheten för publik, personal och artister och det är något det aldrig kommer att kompromissas med.

Årets festival flyttas därför fram till 2021. Datumen blir 15–17 juli och det är glädjande att 41 av årets band redan har bekräftat att de kommer 2021 istället. Det förs diskussioner med de som inte är klara ännu och inom kort fylls affischen på med fler klara namn till 2021.

Vi vet att ni, precis som vi, sett fram emot årets festival och att GMF för många är årets höjdpunkt. Och vi inser förstås att detta medför problem av olika slag för alla inblandade. Vi önskar verkligen att situationen var annorlunda, men tyvärr är det inte så.

Tillsammans med GMF vill vi tacka för ert stöd och er förståelse och vi ser fram emot att träffa er 2021 då vi tillsammans kommer att genomföra den bästa festivalen någonsin!

Angående GAS Stage

Vi hade valt ut band som skulle representera Medborgarskolan och ha spelat på GAS Stage i Stora Gasklockan. Information har gått ut till banden.

Biljettinformation

Du som köpt biljett behöver inte göra någonting – din biljett gäller till 2021. Som tack för ditt stöd får du ett presentkort på 666 kr för varje köpt festivalbiljett* som gäller för antingen 2021 eller 2022 års festival. Alla biljettköpare kommer inom kort att få ett mail från Tickster med praktisk information.

Mer praktisk information finner ni på www.geflemetalfestival.se.

Kontakt om Gefle Metal Festival

För mer information, kontakta:
Verksamhetsansvarig Musik & Kultur

Emil Alstermark

Medborgarskolan Gävleborg Drottninggatan 23 803 11 Gävle
emil.alstermark@medborgarskolan.se072-729 16 95