Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Att gå en distanskurs innebär att du kan lära dig där det passar dig, och när det passar dig. På en distanskurs, även kallad onlinekurs, läser du med hjälp av en dator online. Vi har distanskurser inom många ämnesområden.

Vad innebär det att studera på distans?

Våra distanskurser är en kombination av självstudier och avstämningar eller diskussioner med kursledaren och andra deltagare i kursen. Självstudierna är webbkurser och ibland också fysiskt material som en bok, en kamera eller ritverktyg.

För avstämningar och diskussioner finns chatt, mejl, webbinars eller virtuellt klassrum. Notera att webbinars (webbsänd realtidsföreläsning) och virtuella möten sker på en bestämd tid. Ibland är det också ett frivilligt val att köpa till personlig coachning eller webbinars.

Hur tar jag reda på mer?

I respektive kursbeskrivning finns specifik information om onlinekursen, till exempel:

  • om det finns tillval,
  • bestämda tider för webbinars,
  • om studiebesök ingår,
  • om det behövs fysiskt material
  • eller en viss programvara.

Hur kommer jag igång?

Välj en distanskurs som passar dig och anmäl dig. När du anmält dig får du en bokningsbekräftelse och i regel inom en vecka, också ett mejl med länk till din kurs.

Du startar när du vill. Länken har en given giltighetstid som varierar från kurs till kurs. Läs mer i respektive kursbeskrivning för att ta reda på det.

Distanskurser

Din sökning"" visar resultat i

Sortera på:

RelevansA-ÖStartdatumPris

: : : : : :

: : : : : :