Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Cannelloni med röda linser och fetaost

Tid 35 min | Ugn 200 grader

INGREDIENSER (4 PORTIONER)

  • 1 pkt röda linser (285 g)
  • 150 g fetaost
  • 30 g babyspenat
  • 1/2 kruka basilika
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 pkt färska pastaplattor (250 g)
  • 1 burk färdig tomatsås (500 g)
  • 3 dl riven parmesanost
  • Ingredienser till grönsallad

GÖR SÅ HÄR

  1. Blanda linser, fetaost, spenat, basilika och crème fraiche till en röra.
  2. Bred ut röran på pastaplattorna och rulla ihop.
  3. Skär rullarna på mitten så att de passar i små portionsformar, eller lägg dem i en stor form. Täck rullarna med tomatsås och riven parmesanost.
  4. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
  5. Servera med en grönsallad.