Styrelse Medborgarskolans Friskolor i Stockholm AB

Styrelse

Johanna Sjö

J-S_750_820.jpg

Ordförande Medborgarskolans Friskolor i Stockholm AB. Styrelseordförande och ledamot i Arbetsutskottet för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Verksamhetsexpert Migrationsverket. Ordförande för Skansens ringleksbarns vänner.

Tidigare bl a ledamot i Stockholms stads kommunstyrelse och kommunfullmäktige, ordförande i Arbetsmarknadsnämnden och ledamot i Stockholm Parkering AB samt ersättare i FINSAM Stockholm samt KSL:s styrelse, vice ordförande i Utbildningsnämnden och SKLs programberedning för Barns och ungas hälsa samt ledamot i KSL:s Utbildningsberedning.


Gustav Blix

G_B.jpg

Ledamot. Egen företagare. Styrelseledamot i den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen, Skattebetalarnas förening, Boulebar-koncernen och Nya Hemmet Kungsholmen AB. Tidigare bl.a. riksdagsledamot (2006–14) samt chef för Bryssel-baserade tankesmedjan EPICENTER (2016-17).


Lena Gatenborg Mohns

L_G.jpg

Ledamot. Styrelseledamot i den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen. Affärsutvecklare på Bonnier. Ordinarie ledamot i Kommunfullmäktige, Valberedningens nämnd samt Utbildningsnämnden i Nacka. Arbetat som forskningsassistent på Psykologiska Institutionen Stockholms Universitet och med startupföretag inom Health Tech.


Viktoria Wallin

V-W_750_820.jpg

Ledamot. VD/Regionchef för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen samt ledamot i Påhlmans Handelsinstitut AB. Viktoria har lång erfarenhet av att leda och utveckla utvecklingsverksamhet bland annat som gymnasiechef och rektor i Danderyds kommun och som affärsområdeschef inom JENSEN education.


Läs mer om styrelsen för den ideella föreningen Medborgarskolan Stockholmsregionen