Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium är en liten, personlig skola som ligger ett stenkast från Odenplan. Hos oss får du en bra grund att stå på inför fortsatta studier och jobb inom mode­- och designbranschen.

Fullt fokus på mode, textil och kläder!

På Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium har vi inspirerande lärare som kan branschen. De är erfarna pedagoger och utbildade lärare som tycker om att arbeta med ungdomar. Vi samarbetar och delar lokaler med Stockholms Tillskärarakademi, som är en av Sveriges mest kända mode- och designskolor för vuxna.

Blandningen av teoretiska och praktiska ämnen skapar en kreativ och motiverande studiemiljö vilket gör att vi kan se och uppmärksamma varje elev. Våra elever når goda studieresultat och det öppnar vägen för såväl högskolestudier som jobb i branschen.

Skolans program

Hantverksprogrammet Inriktning: Textil Design – Mode

Här får du lära dig att tillverka egendesignade kläder och arbeta med hela kedjan från idéskiss till färdig produkt. Samtidigt har du möjlighet att läsa in grund läggande behörighet till högskolan. Utbildningen ger dig stora möjligheter att söka dig vidare till mode- och designutbildningar i hela världen.

Adress:
Hagagatan 23 A, Odenplan