Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Gamrocken

Gamrocken är en årlig musikfestival i södra Dalarna där Medborgarskolan är huvudarrangör. På festivalen som gick av stapeln 2018 kan nämnas bokningar som Dark Funeral, Carpathian Forest, Entrails, Naglfar, Necrophobic, Rotten Sound och The Crown.

2018-års festival ägde rum 25-26 maj 2018 och hölls i Sveriges näst äldsta folkpark, Grängesbergs Folkets Park. Detta år gick festivalen metal fullt ut under två dagar. Gamrocken är unik i Sverige med att arrangera en 2-dagars metalfestival utomhus, med fokus på death metal, black metal, grindcore och hårdare typer av punk. 35 band på tre scener under två dagar.

Gamrocken 2019!

Nästa Gamrock kommer gå av stapeln 31 maj till 1 juni 2019! Följ oss gärna via vårt event på Facebook för löpande nyheter!

Festivalen Gamrocken erbjuder en plattform att få spela live på en stor festivalscen för band som repar och har studiecirkel hos Medborgarskolan. Har du band och vill starta en studiecirkel? Vill ditt band spela på Gamrocken? Klicka på länken nedan för att komma i kontakt med oss!


Läs mer

www.gamrocken.se
Gamrocken på Facebook
Gamrockens event på Facebook
Gamrocken på Instagram
Gamrocken på Spotify
Biljetter