Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Låt dansen inspirera dig

Dansa hos Kulturama Preparandum i Växjö

Vi har många populära vuxenkurser. Till våra mest avancerade kurser krävs audition, men vi har valt att presentera hela vårt utbud inom dans här. Vi har nämligen något för alla, oavsett erfarenhet och ålder.

Vi är störst både till antalet elever, ledare och dansstilar i Växjö. Hos oss är du välkommen att dansa oavsett ålder och erfarenhet. Vi erbjuder dans från fyra års ålder och uppåt. Vi hoppas att ni är lika taggade på en ny danstermin som vi, även om den också den här terminen kommer att se lite annorlunda ut än normalt pga. pandemin. Bland annat har vi skjutit fram kursstarterna till första veckan i februari.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kring coronaviruset, och följer ev. förändringar i dem, för att undvika smittspridning. Läs mer här.

Vi ses i danslokalen!


KALENDER VT 2021

VECKA 5 (1-7/2) KURSSTART i Växjö (med reservation för uppskjuten kursstart om rekommendationerna gällande corona förändras)

VECKA 8 (22-28/2) SPORTLOV (inga danslektioner, om inte din ledare säger annat)

VECKA 9 (mån 1/3) KURSSTART i Alvesta (med reservation för uppskjuten kursstart om rekommendationerna gällande corona förändras)

VECKA 13 (tis 30/3-mån 5/4) PÅSKLOV (inga danslektioner, om inte din ledare säger annat)

VECKA 21 (24-30/5) Sista vanliga kursveckan i Växjö och Alvesta

TISDAG 1/6 KURSSLÄPP av höstens kurser