Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Elevshower, workshops, events m.m. som är på gång hos oss i Växjö.

SOMMARDANSLÄGER

Sommardansläger 2021 13+ , Medborgarskolan Växjö

Sommardansläger-2021-9-12-år, Medborgarskolan Växjö

Våra populära sommardansläger är tillbaka!

Vi hoppas att ni är sugna på att dansa lite med oss utomhus – om vädret tillåter! Ni kommer få träffa både gamla och nuvarande danslärare, men även någon som kommer tillbaka till hösten och ett helt nytt ansikte.

För mer info och anmälan ta en titt, och anmäl dig, på vår hemsida: Sommarworkshops i Växjö.

Du kan även mejla din anmälan till vaxjo@medborgarskolan.se om du vill gå många pass.


ÖPPET HUS SÖN 22/8

Höstens alla kurser är ute för anmälan! Glöm inte att vi har öppet hus sön 22/8 då du kan testa på de flesta av våra stilar kostnadsfritt.

Schemat kommer upp här inom kort, men även på våra sociala medier.


Filmprojekt istället för dansuppvisning

Affisch året runt filmprojekt

På grund av läget i samhället kunde vi för första gången tyvärr inte genomföra vår dansuppvisning i Växjö Konserthus 2020 som planerat. Vi gjorde istället ett filmprojekt med alla dansgrupper och ni kan köpa den filmen istället för en biljett till föreställningen.

Temat var ”Året Runt”. Vi uppmärksammade kända, och kanske lite mindre kända, dagar på året. Eller vad sägs om Alla hjärtans dag, Valborgsmässoafton, Knytblusens dag och den populära Tandborstbytardagen? Har ni inte koll på när alla dessa dagar bör uppmärksammas? Köp då den fantastiska film med de flesta av våra dansgrupper vårterminen 2020.

Då andra vågen kom fick redigeringen av filmen pausas och har därför dröjt, men håll utkik på våra sociala medier där vi först meddelar när den finns att hämta upp!

Klicka här för att beställa filmen Året runt.