Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Samarbetspartners

Logo för Växjö skolornas musikkår

Sedan vårterminen 2014 har vi ett nära samarbete med Växjöskolornas Musikkår, då en av våra uppvisningsgrupper; våra cheerleaders i KPC (Kulturama Preparandums Cheerleaders) dansar till VSM’s musik. Vi uppträder ca 30 gånger per år i/omkring Växjö med bl.a. studentspelningar, framträdande på Växjö Vipers hemmamatch och stadsparader. Vi har dessutom uppträtt i Italien och Spanien!

Logo för Växjö fria gymnasium

Sedan hösten 2011 kan man välja dans som profilidrott på Växjö Fria Gymnasium. Undervisningen sker i samarbete med Medborgarskolan i Kulturama Preparandums lokaler på Linnégatan 17 i Växjö. Huvudlärare är våra ledare Cristian, Tara & Natalie samt gästdanslärare.

Logo för Linneateatern

LinneaTeatern tillhör vår så kallade ”anslutna verksamhet” och är en ideell teaterförening i Växjö. Sedan starten 1979 har unga och äldre tillsammans skapat ett 50-tal musikaler, talpjäser, familjeföreställningar och kyrkospel. Dessa har spelats i Växjö konserthus, på Växjö teater och på turné i Småland. I nästan varje uppsättning kan man se barn och vuxna från Kulturama Preparandum.