Emma

Emma-klippt.jpg

Emma är en trogen Kulturamadansös och har dansat till och från så länge hon kan minnas; Hiphop, Ragga, Locking, Stepp, Cheerleading, Jazz och uppvisningsgrupperna Expressions, Cheer Prep och även KPC när de först startade. Hon har fastnat mest för jazzen (och det får gärna vara showigt) vilket hon håller på med mest idag.

2019 tog Emma studenten efter 3 år på Lunds dans- och musikalgymnasium; spetsutbildning i dans. Där stod hon mycket på scen i olika sammanhang bl.a. i musikalen Fame på stadsteatern i Lund och Julshowen på Glasklart i Malmö. I Skåne blev det många timmar dans, mycket tekniskt och framförallt balett men även modernt, jazz och stepp. Hon tog även sång- och teaterlektioner där.

Emma är mycket hemmakär och tycker det är skönt att vara hemma i Växjö igen. I höstas kunde man bl.a. se henne i Linneateaterns "Annie" och som danslärare på kulturskolan i Växjö och Uppvidinge. Utöver dansen har hon även en stor passion för träning av alla dess slag. Hon är utbildad gruppträningsinstruktör på Medley Växjö simhall. Där klämmer hon gärna in så mycket pass det bara går (när hon då inte dansar). Hon instruerar i allt från styrka, cykel, rörlighetsträning och även där; dans. Hon har ofta många bollar i luften och skulle hon få tid över så blir det gärna ett träningspass ute i det friska.
Vi hälsar Emma varmt välkommen i vårt ledargäng vårterminen 2020!

Undervisar i:

Jazz

Genomförda utbildningar hos oss: