Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Elevshower, workshops, events m.m. som är på gång hos oss i Växjö.

Anmäl dig till höstens kurser!

Höstens kurser ligger ute för anmälan. Vissa kurser har audition som kommer att ske innan kursstart. För att vara med på audition så anmäler du dig till den kurs eller dansgrupp som du är intresserad av. De flesta av våra danskurser kräver inte audition, utan det är endast de där det står audition och ett datum då det sker som har detta. Välkommen med din anmälan.

Elevshower

Varje år avslutar vi vårterminen med en stor dansföreställning i slutet av maj i Växjö Konserthus med 2 föreställningar per dag kl.15:00 och 18:00. Hälften av våra 600-700 elever medverkar på lördagen och hälften på söndagen. De flesta dansgrupper medverkar endast en av dagarna och 4-5 åringarna är endast med på 15-föreställningen. 6-8 årsgrupperna bestämmer i samråd med ledaren om de vill vara med på två föreställningar samma dag. Vi har även lite mindre vintershower i början av december i Katedralskolans aula som avslutning på höstterminerna.

Ett stort tack för vårens dansföreställning!

STORT tack till alla fantastiska danselever och dansledare som jobbade med årets föreställning i Växjö Konserthus och gjorde den till en succé!

Här är bara några av de fina ord som vi fått om föreställningen:

– ”Tack för en superbra och läcker föreställning!”

– ”Napoleon må ha fallit, men Medborgarskolan Kulturama Preparandum visar år efter år att de segrar med alla sina suveräna elever och lärare!” (Musik i Syd/Kronoberg)

– ”Dansuppvisningen i helgen var helt fantastisk. jag var tårögd efteråt.”

– ”Det var sååå kul att dansa på den STORA scenen!”

Siluetter av dansare som ser ut att sväva i tiden.