För dig som ledare

Du är vår "ambassadör". Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare i alla åldrar, som hela tiden vill lära sig mer. Vi vill därför ge dig möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom våra olika utbildningar och workshops som vi anordnar regelbundet under året. Dessutom är du en mycket viktig länk för oss i vårt arbete med marknadsföring och kvalitetsutveckling. Ja, helt enkelt en "ambassadör", mån om att sprida vår grundtanke om Medborgarskolan där "intresse blir kunskap".
Vår senaste marknadsundersökning bevisar att våra ledare är mycket kompetenta och uppskattade. Att just våra deltagare stannar kvar hos oss beror till stor del på just dig som ledare!

Ledarutbildningar

Våra ledarutbildningar sträcker sig från basutbildningar i pedagogik och metodik till personlighetsutvecklande kurser i till exempel kroppsspråk och retorik. Aktuella ledarutbildningar kan din/dina kontaktperson/-er informera dig om.

Presentation på vår hemsida

Vill du presentera dig och dina kurser på vår hemsida – då har vi samlat aktuella kursledare under "Våra ledare". Där kan lägga in personlig beskrivning av dig, fotografi och även länkar till din privata hemsida/blogg/Facebook eller vad du än önskar dig. Hör av dig till din kontaktperson - så hjälper hon/han dig.