Ort
Karlstad
Startdatum
10 Maj 2024
Tid
17:15-18:45
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Tuwa Varberg
Nummer
79065
Pris
1 990 kr

Om arrangemanget

Rallylydnad är en rolig aktivitet som främjar följsamhet, kontakt och samarbete med din hund. En perfekt aktivitet för familjehunden som bygger på glädje och samarbete!

Innehåll

Kursen riktar sig till dig som vill prova på rallylydnad. Under kursen lägger vi grunderna till rallylydnad. Vi går igenom alla moment från nybörjarklassen och slipar på detaljer.

Upplägg

Vi träffas fem gånger för teori, praktiska övningar och tillfälle för frågor och diskussion. Kursen hålls inomhus i på Dog-o-rama hundsporthall, Ilanda.

Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan.

Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Tuwa Varberg är certifierad instruktör genom SKK. Hon är även hundmassör och utbildad instruktör inom Agility, friskvård, lydnad och nosarbete genom Forshagaakademins Hundsportsgymnasium.

Tuwa har en fransk bulldog och en Siberian husky som hon tränar främst lydnad, Nosework och friskvård med.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling

Titta gärna efter fler hundkurser på Medborgarskolans hundkurser

Bra att veta

Meddela ras och ålder vid anmälan!

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen?

Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Ort

Dog-o-rama Hundsporthall

Rådalsvägen 13, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 990 kr

Summa: 1 990 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"
Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"

Utforska ämnesområde