Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs med dator, läsplatta eller iPad

Förmåner

Medborgarskolan samarbetar med Bokus och Akademibokhandeln och kan därför erbjuda alla kursdeltagare rabatter på böcker. Du som tagit förarintyg kan också få rabatt på båtförsäkring hos Svenska Sjö.

Rabatt på böcker hos Bokus

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos Bokus. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Rabattkoden hittar du på Bokus webbplats här.

Rabatt på böcker hos Akademibokhandeln

Du får 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska.

Gratis provlyssningsmånad på Storytel

Som deltagare i en bokcirkel via Medborgarskolan får du och dina cirkelmedlemmar möjlighet att testa på en månad gratis lyssning via Storytel.

Gratis provlyssningsmånad på Nextory

Som deltagare i en bokcirkel via Medborgarskolan får du och dina cirkelmedlemmar möjlighet att testa på en månad gratis lyssning via Nextory.

Rabatt på båtförsäkring hos Svenska Sjö

När du har skaffat dig nautisk kompetens med minst kustskepparintyg och dessutom är medlem i en båtklubb så får du rabatt på försäkringspremien hos Svenska Sjö. Kontakta Svenska Sjö för att tillgodogöra dig rabatten.

Rabatt på sjölivskurser för kunder hos Svenska Sjö

Medborgarskolan ger 10 procents rabatt på sjölivskurser till dig som är kund hos Svenska Sjö. Ange ditt försäkringsnummer hos Svenska Sjö i anmälningsformulärets noteringsfält i kursanmälan.