Stockholm

Fyll på med kunskap inför sommaren!

Vi har massor av roliga kursstarter i maj och juni som inspirerar, motiverar och garanterar dig…en roligare vår.

Är du hemma veckan efter midsommar? Då vill vi tipsa om ”Kvar i stan”, en sommarvecka fylld med kreativa kurser för barn och vuxna.

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Är du hemma veckan efter midsommar?

Då vill vi tipsa om "Kvar i stan", en sommarvecka fylld med kreativa kurser för barn och vuxna. Då kan du bland annat lära dig mer om raw food, läsa spanska, italienska eller bli gå någon av våra floristkurser.

Se alla kurser "Kvar i stan"

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vårens inspirerande föreläsningar

Vårens föreläsningar

Några av vårens intressanta föreläsningar är Trädgårdslycka med Hannu Sarenström, Kulör! Våga sätta färg på tillvaron med Lotta Kühlhorn och Vildvuxet med Lisen Sundgren.

Visa alla föreläsningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande