Stockholm

Hej höst!

Hej - vad kul att du tittar in till oss! Kanske betyder det att du så smått börjar planera för vad du vill göra i höst, och då har du kommit rätt. För höstens kursprogram har vi fyllt med massor av roliga, matnyttiga, oväntade och inspirerande kurser för alla intressen och smakriktningar. Så håll i sommarkänslan och surfa vidare.

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Inspirerande föreläsningar

Föreläsningar på Medborgarskolan

Några av höstens intressanta föreläsningar är Om att skriva med John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide, Överlev i vildmarken med Lars Fält, Liv i universum med Erik Zackrisson och Om Oro med Anna Kåver.

Visa alla föreläsningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande

Aktuella samarbeten

Vi samarbetar bl.a. med Edsvik Konsthall, Raoul Wallenberg Academy och AFS.

Läs mer om våra samarbeten

Grattis till vinnarna!

Nu är kursprogrammets korsordstävling avslutad och vi har tre vinnare som som kommer att få varsitt presentkort hos oss på 1000 kr. Rätt svar är "Med känsla för kunskap" och vi säger grattis till Jan Ståhl (Stockholm), Barbro Knutson (Lidingö) och Barbro Jansson (Norrtälje).