Stockholm

Nu finns vårens kurser på webben

Våren är på gång!

Dags att lära dig något nytt eller bli bättre på något som du redan kan? Möt våren med allt från intressanta föreläsningar till roliga kursnyheter. Välkommen till oss på Medborgarskolan!

Bläddra i vårens kursprogram här

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Vårens inspirerande föreläsningar

Vårens föreläsningar

Några av vårens intressanta föreläsningar – 10 000 timmar för att bli expert?/K. Anders Ericsson, Trädgårdslycka - Hannu Sarenström, Kulör! Våga sätta färg på tillvaron!/Lotta Kühlhorn, Om att skriva/Majgull Axelsson, Vildvuxet/Lisen Sundgren och många fler...

Visa alla föreläsningar

Grattis till vinnarna!

Nu är kursprogrammets korsordstävling avslutad och vi har fyra vinnare som som kommer att få varsitt presentkort hos oss på 1000 kr. Rätt svar är "Där intresse blir kunskap" och vi säger grattis till Roland Englund (Sollentuna), Fanny Brusell (Stockholm), Sandra Orrego (Täby), Siv Söderstedt (Norrtälje).

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande