Till våra kunder

Medborgarskolan Sätt guldkant på tillvaron

Våra kursdeltagare är värda lite guldkant i tillvaron, tycker vi. Så i år kommer du som är kund hos Medborgarskolan Stockholm få ta del av exklusiva erbjudanden från oss och våra samarbetspartners: Kulturhuset/Stadsteatern, Akademibokhandeln, Drottningholms slottsteater m.fl.

Så här fungerar det:

  • Fyra gånger om året får du ett Guldkantsbrev med aktuella erbjudanden. Det kan vara allt från inbjudningar till gratis föreläsningar och evenemang, exklusiva rabatter och unika visningar från oss och våra samarbetspartners.
  • Du får en rabattkod som du ska använda dig av när du anmäler dig till ett Guldkantsevenemang. Kod och instruktioner får du i varje Guldkantsbrev.
  • Aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners gäller under 2018.

Våra samarbetspartners:

Fler samarbetspartners kan tillkomma. Så håll utkik i Guldkantsbreven för aktuell information om hur du kan sätta guldkant på tillvaron tillsammans med oss!

Kulturhuset Stadsteatern

Kulturhuset Stadsteater

Kulturhuset Stadsteatern logga

Kulturhuset Stadsteatern ska vara en angelägenhet för alla stockholmare. Huset är öppet nästan alla dagar om året och erbjuder en verksamhet med över 4000 programpunkter per år, vilket är unikt och något som alla stockholmare kan vara stolta över. Kulturhuset Stadsteatern är en av norra Europas största kulturinstitutioner och har ansvar att erbjuda såväl spets som bredd i utbudet och att ständigt söka nya publikgrupper.

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med över 100 butiker över hela landet. Här kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och välja och vraka bland ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror.

Bokus

Bokus logotyp

Bokus.com är nätbokhandeln som alltid har öppet. Här hittar du ett stort och prisvärt sortiment med snabba leveranser och tonvis med läsinspiration.

Drottningholms Slottsteater

Drottningholms Slottsteater

Drotttningsholms Slottsteater logo

Drottningholms Slottsteater uppfördes 1766 på uppdrag av drottning Lovisa Ulrika och är en del av Världsarvet Drottningholm. Den magiska scenen har handmålade kulisser som med ett handdrivet scenmaskineri, helt i trä och ursprungligt, kan skiftas på några sekunder. Hela teatern ger en fantastisk känsla av att resa tillbaka i tiden, då det mesta i huset är bevarat i original.

Clarion Hotel® Sign

Clarion Hotel® Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Hotellet är ritat av arkitekten Gert Wingård och har även ett eget SPA på åttonde våningen, med en fantastisk utsikt över Kungsholmen.

Best Western Plus Time Hotel

Time Hotel Odenplan

Time Hotel logga

Best Western Plus Time Hotel är ett modernt, fyrstjärnigt hotell centralt beläget vid Odenplan. Hotellets design har en asiatiskt touch med varma färger och en avslappnad miljö där gästen är i fokus. Time Hotel erbjuder mysiga rum, tillträde till relaxrum & bastu samt fri entré för träning på närliggande gymmet: Planet Fitness.

Emité Make Up

Emité Make Up samarbetspartner

Emité Make Up logoIdén till Emité Make Up föddes år 2002. Arbetsmetoden de valt har utgått från konstnärens perspektiv mot makeupartistens krav. Konstnärligt viktiga egenskaper som kreativitet och uppfattningsförmåga i kombination med precision och trendmedvetenhet har utgjort stommen av deras arbete. Emité Make Up framställs både i Europa och USA. Samtliga produkter utvecklas och kontrolleras mycket omsorgsfullt innan tillverkning. De kan idag stolt presentera ett varumärke av högsta kvalité.