Stockholm

Nu finns vårens kurser på webben

Nu knyter vi ihop säcken om 2016!

Visst är det härligt att redan nu börja fundera och planera för vad man vill göra i vår? För i vårens kursprogram hittar du många roliga nyheter som kan sätta guldkant på tillvaron. I programmet hittar du även julklapparna som varar en hel termin och är det svårt att välja kan du alltid köpa ett presentkort!

En varm och fin december önskar vi på Medborgarskolan!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Nu är vårens föreläsningar här!

Vårens föreläsningar

Några av vårens intressanta föreläsningar – 10 000 timmar för att bli expert?/K. Anders Ericsson, Kulör! Våga sätta färg på tillvaron!/Lotta Kühlhorn, Om att skriva/Majgull Axelsson, Vildvuxet/Lisen Sundgren och många fler...

Visa alla föreläsningar

Presentkort på upplevelser!

Har du svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp? Med ett presentkort från Medborgarskolan kan mottagaren själv välja och vraka från vårt breda utbud av kurser och föreläsningar.

Köp presentkortet här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande