Stockholm

Kurser Medborgarskolan Stockholm
Nu kickar hösten igång!

Om sommaren är en tid för vila och återhämtning så är hösten startskott för nästa steg i din utveckling. Äntligen kan du med gott samvete börja hitta på saker inomhus, förkovra dig och lära dig något som du inte kunde innan. Att gå på kurs är inte bara en livsstil för många utan också ett vägval för den som vägrar stelna i gamla kunskaper och insikter.
Så upp ur soffan och fyll hösten med något nytt. Något som ger positiv energi och gör dig på gott humör. Gå själv eller tillsammans med någon annan. Bestäm dig för att bli bättre på något du kan eller lära dig något helt nytt. V
älkommen till oss!

Bläddra i höstens kursprogram här!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Föreläsningarna du inte får missa i höst!

SommarkurserHösten på Medborgarskolan bjuder på en rad spännande föreläsningar – missa inte Att resa i rymden med Karin Nilsdotter, Big World, Small Planet med Mattias Klum och Om att skriva med Carl-Johan Vallgren.

Visa höstens alla föreläsningar

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Blev du en av de lyckliga vinnarna?

Någonstans i höstens kursutbud hade vi smugit in en plojkurs – en kurs som är så osannolik att den helt enkelt inte finns! Nu har vi dragit tre lyckliga vinnare som kommer att få varsitt presentkort på 1000 kr – vi säger grattis till Ann-Charlotte Lidberg, Daniel Peterson och Cecilia Rössel.