Stockholm

Kurser Medborgarskolan Stockholm
Vårkurser och premiär för generationskollo i sommar!

Vårterminen är i full gång men vi har fortfarande många roliga kursstarter kvar. Vad sägs om en Tårtdag med konditorn, Raw Food, Skateboard för vuxna eller Sashikobroderi?

När skolorna slutar i juni men semestern inte hunnit börja, vad hittar man på då? Kom till oss på Medborgarskolan, för i sommar startar vi vårt första generationskollo. Det är en serie med roliga aktiviteter som passar både barn och vuxna. Ett perfekt sätt att umgås och göra något som både du, barn och barnbarn tycker är roligt.

Bläddra i vårens kurskatalog

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Vårens föreläsningar

SommarkurserNågra av vårens spännande föreläsningar – Svarta hål/Kambiz Fathi, Big World, Small Planet/Mattias Klum, Den berusade hjärnan/Markus Heilig, Ja men tänk om.../Anna Kåver, Om att skriva/Sara Stridsberg, Överlev i vildmarken/Ola Skinnarmo.

Du hittar alla föreläsningar här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser