Stockholm

Kurser Medborgarskolan Stockholm
Välkommen till ett nytt, spännande 2016!

Vi är många som börjat planera för det nya året. Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet?

I vårens kursprogram hittar du över 1000 spännande kurser, runt om i länet. Läs mer om hur vi tänker förvandla stadsråttor till friluftsmänniskor, minska matsvinnet och få dina helger att bli ännu mer innehållsrika med hjälp av våra nya fredagskurser!

Bläddra i vårens kurskatalog

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Vårens föreläsningar

SommarkurserNågra av vårens spännande föreläsningar – Svarta hål/Kambiz Fathi, Big World, Small Planet/Mattias Klum, Den berusade hjärnan/Markus Heilig, Ja men tänk om.../Anna Kåver, Om att skriva/Sara Stridsberg, Överlev i vildmarken/Ola Skinnarmo.

Du hittar alla föreläsningar här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Tävling! Hittar du vår plojkurs?

Någonstans i kursprogrammet har det även smugit sig in en plojkurs. Hitta den före 14 mars och vinn ett presentkort på 1 000 kronor hos Medborgarskolan, som du kan investera i dig själv under 2016!

Så här tävlar du