Stockholm

Vår i sikte!

Att utmana sig själv och ha roligt är bra för kropp och själ. Extra kul är det så här års när temperaturen stiger och vi kan vara utomhus. Så nu kan du hänga med på våra trädgårdskurser, låta staden bli ditt gym i Parkour light 40+ eller förbereda dig inför båtsäsongen på någon av våra praktiska båtkurser!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum

Och glöm inte att du kan följa oss på Facebook.

Möt Asien!

Asien - steampunkÄr du intresserad av asiatisk kultur? Under vårterminen kommer vi att arrangera några kinesiska lördagar, då du får lära dig mer om Asien. Temat för denna lördag är Steampunk - japansk film av regissör Hayao Miyazaki

Läs mer och anmäl dig här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser