Stockholm

Mot ljusare tider!

På Medborgarskolan är du välkommen att upptäcka dina intressen tillsammans med andra. Oavsett hur gammal du är, vad du gjort tidigare i livet, var du bor eller vad du har för förkunskaper.

Redan nu vill vi tipsa om vår sommarvecka på Lidingö. För efter vinter och vår blir det faktiskt sommar igen. Under en vecka kan du lära dig allt från att spela blues, kompostera, göra korv eller prova champagne. I den mysiga trädgården får du umgås med nya bekanta och vi avslutar veckan med en grillkväll! Klicka här för att läsa mer om Lidingöveckan.

Missa inte heller att vi har en rad inspirerande föreläsningar runt om i länet, till exempel håller Elaine Eksvärd en föreläsning under rubriken "Vardagsmakt" den 28 april.

När livet snurrar för fort - testa Digital Detox eller en Take-away.

Läs vårt senaste nyhetsbrev! Vill du prenumerera på nyhetsbrevet? Klicka här
Kontaktinformation

Instagram

Här hittar du oss på Instagram


 
Onlinekurser

Nyhet: Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Till att börja med finns kurserna "Nya aktieskolan", "Förarintyg", "Kustskepparintyget", "Japanska för nybörjare", "Släktforskning" och skrivkursen "Write with impact". Nya kurser tillkommer kontinuerligt.

Här hittar du våra onlinekurser

Skrivarkurser

Vi har många populära skrivarkurser. Bland annat en kurs i att skriva romance.

Kurser på lätt svenska

Träna din svenska samtidigt som du lär dig något nytt och roligt tillsammans med andra.