Stockholm

Hur vill du att ditt 2015 ska bli? Är det kanske året när du låter lust och intressen bestämma i vilken riktning du ska utvecklas? Gör plats redan nu i almanackan för vårens intressanta kurser och föreläsningar. Bläddra i det sprillans nya kursprogrammet och låt dig inspireras!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum

Och glöm inte att du kan följa oss på Facebook.

Plojtävling – läs med eftertanke och vinn


Någonstans i utbudet har vi smugit in en kurs som är så osannolik att den mycket riktigt inte finns. Hittar du plojkursen har du chans att vinna ett presentkort à 1000 kr hos Medborgarskolan! Skicka in ditt bidrag senast 13 mars.

Läs mer om tävlingen här!

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser