Stockholm

Snart är det tid för ledighet. En julhelg för samvaro men också tid att reflektera över året som gått och det som komma skall. Hur vill du att ditt 2015 ska bli? Är det kanske året när du låter lust och intressen bestämma i vilken riktning du ska utvecklas? Gör plats redan nu i almanackan för vårens intressanta och inspirerande föreläsningar! Och har du svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp, kan du låta mottagaren välja själv bland våra hundratals kurser och föreläsningar, genom att köpa ett presentkort.

Vi önskar dig en härlig ledighet och glöm inte att du kan följa oss på Facebook under hela jullovet!

Presentkort på upplevelser!

Har du svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp? Med ett presentkort från Medborgarskolan kan mottagaren själv välja och vraka från vårt breda utbud av kurser och föreläsningar.

Köp presentkortet här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser