Stockholm

Kurser Medborgarskolan Stockholm
Hösten är igång!

Äntligen kan du med gott samvete börja hitta på saker inomhus, förkovra dig och lära dig något som du inte kunde innan. Att gå på kurs är inte bara en livsstil för många utan också ett vägval för den som vägrar stelna i gamla kunskaper och insikter. Så upp ur soffan och fyll hösten med något nytt. Något som ger positiv energi och gör dig på gott humör. Gå själv eller tillsammans med någon annan. Bestäm dig för att bli bättre på något du kan eller lära dig något helt nytt.

Varmt välkommen till Medborgarskolan!

Bläddra i kursprogrammet här!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Föreläsningarna du inte får missa!

SommarkurserMedborgarskolan bjuder på en rad spännande föreläsningar – missa inte Att resa i rymden med Karin Nilsdotter, Big World, Small Planet med Mattias Klum och Om att skriva med Carl-Johan Vallgren.

Visa höstens alla föreläsningar

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser