Stockholm

Kurser Medborgarskolan Stockholm
Vad ska du fylla din sommar med?

För många är sommaren en tid att få möjlighet att kombinera lata, sköna dagar med att lära sig något nytt och roligt. En tid för återhämtning och påfyllning av ny kompetens – utan krav och måsten. Bara kunskap du vill ha. Kunskap som ger energi och känns kul.
Vi har dukat upp med en rad spännande kurser för dig som vill ha en aktiv semester och redan i augusti drar de första kurserna för hösten igång. Vi vill också puffa för våra diplomutbildningar och populära onlinekurser – då kan du studera i hängmattan, på stranden, i stan eller på landet!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Sommarkurser

SommarkurserVill du måla akryl i sommarkvällen, lära dig ett nytt språk eller paddla kajak? Hos oss finns flera roliga kurser under sommaren – både för barn och vuxna. Välkommen!

Visa sommarens kurser

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser