Stockholm

Kurser Medborgarskolan StockholmGlad sommar!

Sommaren är här och i år är det extra roligt att hälsa alla kursdeltagare tillbaka i augusti. För höstens kursprogram är kanske vårt mest fullmatade någonsin!

Vi har korta "prova-på-kurser" för dig som är nyfiken, föreläsningar för dig som vill inspireras av andra och onlinekurser för dig som själv vill välja när och var du vill studera. Vi har kurser för morgonpigga och kvällsmänniskor och vi har varannan-vecka-kurser för dig som inte vill binda upp dig varje vecka. Ja, vi vågar faktiskt säga att höstens kursprogram har något för alla och särskilt för dig som vill bli ditt bästa jag.

En riktigt härlig sommar önskar vi och säger - välkommen tillbaks i höst!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Höstens föreläsningar

Sommarkurser

Några av höstens spännande föreläsningar – Universum i din hand/Christophe Galfard, Vårt klot så ömkligt litet/Ulf Danielsson, Om att skriva/Sofi Oksanen, Möt dina värsta talarutmaningar!/Elaine Eksvärd, Det första intrycket/Angela Ahola, Mer passion i livet /Eva Sanner.

Du hittar alla föreläsningar här

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?

Onlinekurser

Nu kan du läsa onlinekurser i Medborgarskolan Stockholms regi. Kurserna fungerar på dator, läsplatta och mobil. Med hjälp av videoklipp, bilder, texter och interaktiva övningsuppgifter tillägnar du dig kunskap i din egen takt, när det passar dig.

Här hittar du våra onlinekurser