Ort
Gävle
Startdatum
1 Okt 2024
Tid
18:00-20:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Mehran Mahdavi
Nummer
80792
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Utveckla ditt kreativa och unika uttryck i akrylmålning.

Innehåll

Kursen anpassas efter gruppens intressen och kunskapsnivå för att hitta målarglädje i gruppen. Du väljer själv om du vill öva på dagens uppgift eller om du hellre vill måla fritt. Kursen lägger stor vikt vid att utveckla ditt kreativa och unika uttryck. Det finns möjlighet till individanpassad guidning från kursledaren.

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 8 tillfällen. 
  • 3 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. Kursledaren anpassar undervisningen efter gruppen.

Kursledare

Mehran Mahdavi är konstnär och grafisk formgivare. Bosatt och verksam i Gävle sedan 20 år tillbaka. Han har i många år arbetat som kursledare i teckning och måleri.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Du köper själv heltäckande akrylfärg (röd, gul, blå o vit), penslar i olika storlekar, duk i valfritt format samt målarmedium för akrylfärg. Materialet köper du hem när du fått en kallelse från oss att kursen verkligen blir av.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ämnesområde