Dansande par mot blå bakgrund

Att vidareutbilda sig kan vara starten på en ny karriär. Medborgarskolan erbjuder eftergymnasiala utbildningar inom flera olika områden. Många av våra utbildningar för vuxna går att läsa på deltid.

Utbildningar

Att vidareutbilda sig kan vara starten på en ny karriär. Medborgarskolan erbjuder eftergymnasiala utbildningar inom flera olika områden. Många av våra utbildningar för vuxna går att läsa på deltid.

Medborgarskolan är huvudman för Kulturama, Påhlmans Handelsinstitut, Stockholms Tillskärarakademi och Tillskärarakademin Malmö. I Malmö erbjuder vi tolkutbildning och i Växjö finns Kulturama Preparandum. Vi tillhandahåller även diplomutbildningar inom många olika områden på flera platser i Sverige.

Våra utbildningar

Läs vidare om "Grundutbildning för kontakttolk"

Grundutbildning för kontakttolk

Här hittar du våra tolkutbildningar i Malmö och Karlstad som genomförs på semidistans. Utöver grundutbildningen kan du bli godkänd tolk genom en valideringsprocess av dina befintliga tolkkunskaper.

Läs vidare om "Diplomutbildningar"

Diplomutbildningar

En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesinriktad utbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig.

Läs vidare om "Kulturama Utbildningar"

Kulturama Utbildningar

Kulturama är nordens största skola för estetiska utbildningar och kurser inom dans, musikal, teater, musik, sång, foto och film.

Läs vidare om "Kulturama Preparandum i Växjö"

Kulturama Preparandum i Växjö

Vi är störst både till antalet elever, ledare och dansstilar i Växjö. Hos oss är du välkommen att dansa oavsett ålder och erfarenhet. Vi erbjuder dans från fyra års ålder och uppåt.

Läs vidare om "Påhlmans Handelsinstitut"

Påhlmans Handelsinstitut

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder YH-utbildningar, yrkesinriktade utbildningar med certifiering samt kurser inom ekonomi, juridik, HR, research och samhällsbyggnad. Våra YH-utbildningar ges i klassrum eller via satellit i Stockholm, Eskilstuna, Helsingborg och Karlstad. Våra certifieringsutbildningar och kurser studerar du online eller i klassrum alternativt blended learning (Stockholm).

Läs vidare om "Tillskärarakademin Malmö"

Tillskärarakademin Malmö

Vi förbereder och handleder dig i din utbildning till fortsatta studier eller ett fortsatt yrkesliv inom mode, textil och design.