Medborgarskolan med känsla för kurser och evenemang

Vi har kurser och evenemang för alla intressen, åldrar och årstider. Här kan du botanisera och hitta kursen som passar dig. Eller kanske en föreläsning eller ett evenemang?

Kurser och evenemang

Utforska ett ämnesområde

Populära ämnen

Visa föregående artikel
Läs vidare om "Keramik"

Keramikkurser

Lär dig skapa i lera på en kurs i keramik. En keramikkurs brukar innefatta moment som drejning, bearbetning av lera, bränning och glasering.

Keramikkurser
Läs vidare om "Jägarexamen"

Jägarexamen

Att avlägga jägarexamen och gå jägarskolan är självklart för de flesta blivande jägare. Jägarexamen är obligatoriskt för att kunna äga jaktvapen. Gå jägarexamen hos oss för att bli en trygg och ansvarsfull jägare.

Jägarexamen
Läs vidare om "Matlagning"

Matlagning

Vill du lära känna nya smaker och andra kulturers mattraditioner? Förfina dina tekniker inom matlagningens konst? Eller har du helt enkelt fått slut på inspiration till att laga mat i vardagen? Gå en kurs i matlagning på Medborgarskolan!

Matlagning
Visa nästa artikel

Vår värld

Visa föregående artikel
Läs vidare om "Michael Vågsten, konstnären som lär oss måla."

Michael Vågsten lär oss att måla

Han är en uppskattad konstnär, föreläsare och ledare. Här följer hans egna berättelse om hur han ser på att undervisa i måleri och teckning hos oss, i kombination med att själv skapa.

Läs vidare om "Skonsam träning med orientalisk dans"

Skonsam träning med orientalisk dans

Orientalisk dans är inte bara en traditionell dans med tusenåriga rötter, det är också en bra träningsform. Det kan Alva Aucu, som leder Medborgarskolans kurser i orientalisk dans i Helsingborg, intyga. Hon tycker att träningen är det bästa med orientalisk dans.

Läs vidare om "Mat är rock'n'roll och kärlek"

Mat är rock'n'roll och kärlek

När Kristoffer Göbel lagar mat är det med lika mycket inlevelse som när han står på scen. I höst håller han i livfulla matlagningskurser för att sprida sin passion till fler.

Visa nästa artikel