Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Studiecirklar och samarbeten

Vill du starta en studiecirkel, göra ett kulturprogram eller samarbeta med oss på annat sätt? Våra samarbeten med föreningar och grupper är en grundsten i Medborgarskolans verksamhet. Gör intresse till kunskap tillsammans med oss!

Har du ett specifikt intresse som du vill fördjupa dig i? Eller vill du lära dig något nytt? Om du vill göra detta tillsammans med andra så kan ni samarbeta med Medborgarskolan.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med utifrån era behov och förutsättningar:

  • Lokaler
  • Ledarutbildningar
  • Marknadsföring
  • Workshops & föreläsare
  • Material
  • Hitta ett bra upplägg för studiecirkeln

Fyll i formuläret för att starta en studiecirkel eller börja samarbeta med oss

Vad är studiecirklar och kulturprogram

En studiecirkel är en liten grupp människor som utifrån sina behov och intressen söker kunskap. Kulturprogram framförs inför eller tillsammans med publik.

Läs mer

Förslag på möjliga studiecirklar och samarbeten

Läs vidare om “Föreningssamarbete”

Föreningssamarbete

Medborgarskolan samarbetar med många olika föreningar och verksamheter runt om i landet. Samarbetet bygger på ideellt engagemang och ser olika ut beroende på föreningens behov, omfattning och vilja såklart. Ofta anordnar vi studiecirklar och kulturprogram tillsammans.

Läs vidare om “Musikcirkel”

Musikcirkel

Tusentals musiker runt om i Sverige spelar i band inom vår musikverksamhet Amplified. Hos oss får alla musikstilar rum. Vill du vara med? Vi hjälper gärna dig och ditt band att utvecklas. Välkommen till oss!

Läs vidare om “Bokcirkel”

Bokcirkel

Det finns många skäl att starta en bokcirkel. Det passar dig som tycker om att läsa böcker och vill diskutera det du läst med andra.

Läs vidare om “Teatercirkel”

Teatercirkel

Kan en teatercirkel i samarbete med Medborgarskolan passa din teaterförening? Vi samarbetar med grupper och föreningar på era villkor och ger er stöd i att utveckla er teaterverksamhet.

Läs vidare om “Hantverkscirkel”

Hantverkscirkel

Är ni en grupp eller förening som sysslar med konst eller hantverk? Starta en studiecirkel i samarbete med oss på Medborgarskolan för att lära er mer, ha roligt och utvecklas tillsammans.

Läs vidare om “Seniorcirkel”

Seniorcirkel

Vill du lära dig mer om något, ihop med andra seniorer? Starta en seniorcirkel. En seniorcirkel ger dig både nya insikter, kunskaper och trevligt umgänge.

Läs vidare om “Studiecirklar inom vård och omsorg”

Studiecirklar inom vård och omsorg

Medborgarskolan anordnar studiecirklar och kulturprogram inom vård och omsorg. Vår ambition är att främja hälsa och välbefinnande.