En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Akustisk gitarr enskild undervisning 5 x 30 minuter

Ort
Eskilstuna
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Wisam Al Hamoud
Nummer
74042
Pris
2 445 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Pop, rock eller blues, oavsett musikgenre har gitarren sin givna plats. Gitarren är ett instrument som passar alla åldrar och kan anpassas till de flesta musikstilar. Med enskilda lektioner lär du dig i den takt som passar din inlärningsförmåga och du kan själv vara med att påverka vilka låtar du vill lära dig. Förverkliga din musikdröm!

Innehåll
Individuell undervisning i akustisk gitarr från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en gitarrlärare får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela gitarr från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan gitarrläraren och dig för att du ska lära dig så mycket som möjligt.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en gitarrlärare fem veckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på helger eller röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat gitarr tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell och du kan fortsätta till avancerad nivå. När du har spelat dina lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt gitarrspelande.

Bra att veta
. Du kan med fördel ta med din egen gitarr, men vi har även ett antal gitarrer att låna ut vid behov.
. Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.
. Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad. 
. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.
. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Visste du att?
Medborgarskolan Eskilstuna är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 445 kr

Summa: 2 445 kr

Utforska ämnesområde