Ort
Piteå
Startdatum
25 Sep 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Gull-Britt Mårtensson
Nummer
55766
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i gitarrspel. Du får lära dig de vanligaste ackorden, olika kompstilar och hur du stämmer gitarren. Vi gör det på ett lättsamt sätt där vi spelar och sjunger kända melodier av olika slag.

Om kursen

Kursen genomförs en gång i veckan, samma dag och tid. Tänk också på att du behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig. Det bästa är att öva lite varje dag.

Undervisningen sker i grupp under åtta kurstillfällen. Varje gång inleds med gemensamma övningar och repetition av föregående lektion. Därefter går vi igenom nya låtar och bygger vidare på det vi lärt oss.

Kursmaterial

Vi kommer att använda boken Kompa enkelt på gitarr del 1 av Katarina Gren och Birger Nilsson. Boken finns att köpa på Bokus.se eller Akademibokhandeln.se. Medtag egen akustisk gitarr.

Kursledare

Gull-Britt Mårtensson arbetar som trubadur, kursledare och körledare på Medborgarskolan. Där spelar hon dagligen dragspel, gitarr och piano. Hon har tidigare arbetat som kyrkomusiker och musiklärare och har därför lång erfarenhet av att arbeta med musik och undervisning.

Bra att veta

Du får en kallelse till kursen ca två veckor innan kursstart. Startdatumet är preliminärt. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare.

Ort

Medborgarskolan Piteå, Prästgårdsgatan 30, 941 32 Piteå 

Startdatum

Den 25 september 

Tid

Onsdag kl 17.00-18.30

RABATT HOS BOKUS OCH AKADEMIBOKHANDELN
Under tiden du går kursen hos oss på Medborgarskolan får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Gå in på www.medborgarskolan.se/bokusrabatt där hittar du detaljerad information om rabatterna.

Ort

Medborgarskolan Piteå

Prästgårdsgatan 30, Piteå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde