Ort
Malmö
Startdatum
8 Mar 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
7 st
Ledare
Ana Catalan
Nummer
67196
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Argentinsk Tango öppnar och leder dig in i en helt ny dimension av vad dansen kan göra med dig. Det är en spännande upptäcktsresa genom ditt innersta jag, tillsammans och i omfamning med din partner och din omgivning.

Mjuka rörelser och övningar som syftar till att väcka och utveckla din kroppsmedvetenhet och din tids- och rumskänsla. Steg och sekvenser introduceras i sina enklaste former, för att gradvis förbereda dansarna inför de mer komplicerade varianterna. Målet är att nå balans, samspel, förståelsekoder samt lyssnare - uttryckarerollen. Och att genom ”Caminata” (Gång) arbeta med de viktigaste elementen i processen.

OBS! Att du kanske måste dansa de manliga eller kvinnliga turerna om det inte blir jämna par. Men du får lika mycket motion och du blir mer "dansant" om du kan alla parters steg. Ni måste också vara beredda på att byta danspartner under kvällen.

FÖR VEM
Denna kurs är för dig som dansat argentinsk tango nybörjarkurs tidigare.

Vi önskar att ni anmäler er med danspartner till kursen. Under denna kurs kommer vi inte att byta danspartner.
Kurspriset vid anmälan avser per person.

KURSLEDARE
Ana Catalan
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Ta med dig bekväma skor, helst med läder sula, och med lite klack för kvinnorna. Det ska vara lätt att röra sig över golvet och snurra i.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ämnesområde