Ort
Gävle
Startdatum
24 Feb 2024
Tid
10:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Melina Dahl
Nummer
76007
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Mixed media är en konstform som används för att beskriva konst som skapas med olika tekniker och medium, som varvas med varandra. Det kan vara en mix av akryl, foto, collage, akvarell osv.

Innehåll

Vi skapar en enkel Art journal tillsammans. Vi tränar på lite olika tekniker för att sedan skapa en komplett sida tillsammans steg för steg. Art journal skulle man kunna översätta till konstdagbok. I stället för sidor med skriven text så uttrycker man sina tankar och känslor i bild med det skrivna ordet som komplement. Många använder stunden med sin art journal som ett sätt att varva ner och reflektera.

Du får binda din egen Art journal och ta med den hem för fortsatt egen kreativitet. 

Här kan du titta på inspirerande exempel på vår ledares verk i mixed media.

Upplägg

Workshop 1 dag kl 10-16 inkl. paus för lunch.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Melina Dahl har många års erfarenhet av att arbeta med mixed media och art journaling. Hon arbetar deltid som konstnär/designer och är publicerad flertalet gånger i både fysiska och nätbaserade tidskrifter med tutorials inom mixed media. Hon har deltagit som lärare i olika internationella onlinekurser. Melina har egen erfarenhet av kreativitetens betydelse vid mental ohälsa. Vill du läsa mer, kolla här.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår. Och du får med dig en egen Art journal hem.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • På lunchpausen kan du antingen värma matlåda i vårt kök eller lätt gå ut på stan och handla något gott.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde