Ort
Trollhättan
Startdatum
22 Sep 2024
Tid
10:00-15:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Line Olsson
Nummer
46306
Pris
595 kr

Om arrangemanget

Följ med på en matresa genom Asien där du får lära dig laga spännande rätter på ett enkelt och roligt sätt.

Innehåll
Kursen innehåller asiatisk matkultur, kunskap om kryddor och hur dessa används och förvaras. Deltagarna arbetar i grupper och lagar tillsammans en buffé av olika rätter. Målet är att du ska kunna experimentera och tillaga exotisk asiatisk mat i ditt egna kök med de kryddor och recept du lärt dig från kursen. Efteråt äter vi tillsammans, utvärderar rätterna och diskuterar recept.

För vem
Kursen vänder sig till alla så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Line Olsson har utbildning inom Hotell och restaurang, sedan har hon jobbat några år i Norge inom det Asiatiska köket och även på Ritz konditori. Hon har kurser för både barn och vuxna, och förutom Asiatiska köket har hon även kurser i Juniorkockarna och Juniorbagarna. Hon har stor passion för matlagning och bakning och hon gillar att träffa nya människor.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 250 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde, diskhandduk och burkar/matlådor om det blir mat över. Du får utskrivet recept vid kurstillfället.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Utforska ämnesområde