Ort
Umeå
Startdatum
6 Sep 2024
Tid
09:00-15:00
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Helena Bylund
Nummer
56802
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Vill du ägna dig åt måleri men har inte plats? Eller har du svårt att komma till skott på egen hand? Nu har vi en studiecirkel för dig. Vi kallar den atelje´- fredag. Den ger dig plats och tid för eget koncentrerat skapande, i gemenskap med andra.

UPPLÄGG

Ateljén är reserverad för studiecirkeln hela fredagen från 9:00 fram till 15:00. Fyra fredagar i rad med start 6 september.  Det finns stafflier och bord att jobba vid. Vid det första tillfället tas några minuter i anspråk för att tillsammans göra en studieplan. 

FÖRKUNSKAPER

Denna kurs är till för dig som vill jobba mer på egen hand med ditt eget måleri, hur mycket erfarenhet eller kunskap du har spelar ingen roll. Det viktiga är att du kan jobba självständigt. 

KURSMATERIAL

Vi tar 650 kr för materialkostnad. Det mesta av materialet ingår i det. Vi har akrylfärg, akvarellfärg, vattenlöslig oljefärg, oljepastell och torrpastellkritor, penslar, stafflier osv. Skisspapper ingår också men duk, pannå, och akvarellpapper får du stå för själv. Visst finns att köpa av oss. 

BRA ATT VETA

En kallelse skickas ut innan kursstart. Ta med oömma kläder samt lämpliga skor. Vi bjuder på kaffe och te. Vi har ett kök med kylskåp och micro om du vill ta med dig lunch. Studiecirkeln kan komma att flyttas fram eller ställas in om det blir för få anmälningar. Tipsa gärna en vän!

 

Har du frågor? Kontakta mig gärna

helena.bylund@medborgarskolan.se

073-8671879

 

Ort

Medborgarskolan Umeå

Slöjdgatan 2, 1 tr, Umeå

Visa på karta

Utforska ämnesområde