Ort
Karlstad
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
17:00-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
81354
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Bachata är dansen alla pratar om! Det är en mycket vacker och sensuell dans som härstammar från Dominikanska Republiken och är inspirerad av salsan, men mycket långsammare. I Lady Style tränar vi på den feminina rörelsen individuellt och inte parvis.

Innehåll

Bachata är en mycket vacker, mjuk, öm och sensuell dans som härstammar från Dominikanska Republiken. Dansen är väldigt originell men inte komplicerad och passar därför dig som är helt nybörjare.

Bachata Sensual är en pardans, men Lady Styling är en solodans där du dansar individuellt. Det handlar om att ta fram din feminina sida och att få utveckla din kroppsmedvetenhet genom att öva på mycket bodyrolls, kroppsisoleringar, hand- och armrörelser tillsammans med fot- och grundstegen i Bachata Sensual.

För vem

För vuxna. Inga förkunskaper krävs. Vi börjar från grunden och utgår från att du aldrig har dansat Bachata.

Kursledare

Suna Keskin, har en lång erfarenhet inom dans och gymnastik sedan barnsben. Hon har dansat mycket inom andra stilar som akrobatisk- och rytmisk gymnastik, modern dans, Jazz, Bachata Sensual, Salsa, Kizomba med mera.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Upplägg

Kurs en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella uppehåll på lov bestäms inom gruppen. 

Kursmaterial

Klädsel är frivilligt, men kan vara skönt med bekväma kläder som man kan röra sig i. Med eller utan skor, inomhus träningsskor eller klackskor. Ta gärna med vattenflaska.

Det saknas omklädningsrum och dusch så kom gärna i de kläder du ska dansa i.

Bra att veta

Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag kan användas på denna kurs.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ämnesområde