Ort
Falkenberg
Startdatum
31 Aug 2024
Tid
13:00-13:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
46473
Pris
845 kr

Om arrangemanget

Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje. Under lekfulla former övar barnen musikalitet improvisation, koordination och koncentration, styrka balans och hållning. Undervisningen utgår från barnens mognad och byggs på i takt med deras utveckling.

Kursen innehåller 10 tillfällen och gör uppehåll vid lov om inget annat bestäms med respektive ledare. Vi följer samma lovveckor som skolan.

För vem
Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Klädsel: Valfria träningskläder, barfota, mockasiner eller sockeplast.

Vi ser helst att föräldrar inte är med på lektionerna då det kan störa samarbetet mellan lärare och elever.
Dock vid första lektionstillfället är föräldrar välkomna att vara med i lektionssalen så att barnen känner sig trygga hos oss.
Ett uppehållsrum med stolar, bord och kaffemaskin finns i direkt anslutning till danssalen.

 

Medborgarskolan i Falkenberg har inga egna parkeringar. 
Se kommunens hemsida för en bra överblick över parkeringar i centrum:
https://kommun.falkenberg.se/gator-och-trafik/parkering

Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Falkenberg

Holgersgatan 21, Falkenberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 845 kr

Summa: 845 kr

Utforska ämnesområde