En barngrupp dansar balett
Kurs

Barndans från 3 år, med förälder - kvalitetstid

Ort
Vetlanda
Startdatum
3 Feb 2022
Tid
16:15-17:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Julia Klingberg
Nummer
30048
Pris
450 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Välkomna till Danskursen -Barndans med förälder : kvalitetstid.

I denna dansklassen bjuder vi in både dig som mamma/pappa och ditt barn i åldern 3-6 år.
Du dansar hand i hand tillsammans med ditt barn och leker fram intresset för dans under en aktiv och rolig timme (45 minuter).
Vi leker ringlekar, härmar och leker med fantasin, formar kroppen och dansar till härlig musik. Vi tränar också på kroppskontroll, rumsuppfattning, takter och olika sätt att röra sig med kroppen, samma övningar för barn som för förälder.
Kvalitetstid tillsammans.
från 3 år (födda 2019)
 

Kursledare: Varierad- Julia Klingberg

KURSMATERIAL
 - Ni dansar i bekväma kläder du trivs i och ta gärna med dig vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA Danslektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kyrkogatan 20 i Vetlanda. Kom ombytt till danslektionen: ombyte och duschmöjligheter finns tyvärr inte.

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

 

”Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi  följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 450 kr

Summa: 450 kr

Utforska ett ämnesområde