Olika teknikredskap liggande på ett bord
Kurs

Bli kompis med din Android (fortsättning)

Ort
Limhamn
Startdatum
9 Okt 2023
Tid
10:00-12:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Markus Hansson
Nummer
64867
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Denna kurs är en gratis fortsättningskurs för dig som har gått grundkursen i Android hos Medborgarskolan. Vi går bygger på vår kunskap och repeterar det vi har lärt oss. Du som deltagare har stora möjligheter att påverka innehållet så kom gärna med önskemål.
  • För vem?

Kursen vänder sig till dig som har gått vår grundkurs i Android tidigare. 

Material
Ta med din telefon/surfplatta då det är era egna mobiler/surfplattor vi använder under kursen.

Du kan läsa mer om vårt arbetsmaterial på Medborgarskolan.se/blikompis.

Anmälan
När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Utforska ämnesområde