En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Bluesgitarr - lätt fortsättning

Ort
Örebro
Startdatum
25 Nov 2023
Tid
13:30-15:45
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Johannes Broborn
Nummer
70827
Pris
550 kr

Om arrangemanget

Fortsättning på inspirationskursen. Vi lyssnar tillsammans på fler legendariska bluesgitarrister och lär oss mer om att kompa och improvisera.

Upplägg
1 tillfälle 2 tim 15 min

Förkunskaper

En lättare fortsättningskurs för dig som spelar lite improvisation och kan blues-tolvan. Kursen vänder sig till dig som är 16 år och uppåt.  

Kursledare

Johannes Broborn är en inspirerande och engagerad lärare som spelat och levt med musiken sen barnsben. Han har en lärarexamen från Musihögskolan Örebro och frilansar som musiker. Man kan bland mycket annat se honom i bandet Kings Cross Stringband som gjort många succéspelningar på bl a Live at heart 

Bra att veta

Medtag egen gitarr. Vi spelar på akustisk gitarr vid detta tillfälle. Meddela gärna i noteringsfältet hur länge du har spelat.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 550 kr

Summa: 550 kr

Utforska ämnesområde