Dansare i rosa håller i sarong
Kurs

Bollywood fortsättning ungdom/vuxen

Ort
Jönköping
Startdatum
27 Jan 2022
Tid
18:00-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Eva Chatsigeorgiadou
Nummer
29824
Pris
1 600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

BOLLYWOOD fortsättning ung/vux

Lär dig den roliga och energifulla dansen som du brukar se i de indiska Bollywood-filmerna!

INNEHÅLL OCH MÅL
Bollywood dansen grundar sig i de populära Bollywood filmerna som produceras i världens största filmstad Bombay i Indien. Vi blandar den moderna Bollywood dansen som är influerad av västerländsk dansstil med Bhangra som är inspirerat av en indisk folkdans med mycket hopp och studs.

UPPLÄGG
Vi jobbar med en Bhangra kombination som uppvärmning för att få igång kroppen. Därefter tränar vi isolationsövningar. Klassen avslutas med en koreografi till Bollywood musik

FÖRKUNSKAPER
Bollywood fortsättning är för de som har dansat mer än två terminer eller om man dansat mycket annat.

KURSLEDARE
Eva Chatsigeorgiadou

Eva har dansat så länge hon kan minnas. Jazz, stepp, street, funk, orientalisk dans, zumba mm. Vi är glada att ha Eva här hos oss på Medborgarskolan då hon är en väldigt uppskattad dansledare i Orientalisk dans och Bollywood/ Bhangra hos oss.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Ledarna erbjuds också löpande möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Vi dansar till filmmusik från gamla och nya Bollywoodfilmer.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske innan första kurstillfället då detta är en fortsättningsklass annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde