Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Bröllopsvals - privat parundervisning

Ort
Uppsala
Startdatum
4 Sep 2020
Tid
15:00-16:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
65406
Pris
1 495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Ta en paus från bröllopsplaneringen och förbered er tillsammans inför er stora dag! Med professionell hjälp blir ni redo för bröllopsvalsen.

Innehåll
Ni lär er en enklare vals, med inslag av extra virvlar om så önskas. Vi börjar med tydliga träningsvalser i lugnt tempo och önskar ni sedan utmana er själva så ökas svårighetsgraden efter era önskemål.

Det är bra om ni övar hemma mellan tillfällena.

Det går även att boka in fler tillfällen om ni önskar det. Hör av er till os i så fall.

För vem
Ni behöver inga förkunskaper för att delta på denna kurs.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Observera att deltagaravgiften gäller per person.

Ha gärna på er finskor (ej träningsskor) så att ni övar i den typ av skor ni kommer att dansa i på Bröllopet.


Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Ingång 2 N, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ett ämnesområde