Ort
Ludvika
Startdatum
4 Nov 2024
Tid
18:45-21:00
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kent Jansson
Nummer
81549
Pris
250 kr

Om arrangemanget

Det är aldrig för sent att lära sig dansa bugg.

Innehåll

Vi går igenom grundteknik, föra/följa, takt och figurer. Du dansar tillsammans med din partner och dansläraren kommer med tips och råd som gör att ni utvecklas som danspar. Fokus för nybörjarkursen är dansglädje!

Upplägg

  • Ett tillfälle
  • Vi dansar mellan 18:45 och 21.00
  • Ta med bekväma inneskor
  • Har du anmält dig utan partner parar vi ihop dig med någon på plats

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Det gör heller inget om du har massor av erfarenhet.

Kursledare

Alla ledare har lång erfarenhet av att leda danskurser.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Kontakta oss via hej.mitt@medborgarskolan.se så hjälper vi dig. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ämnesområde