Ort
Limhamn
Startdatum
25 Sep 2024
Tid
18:30-20:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Andreas Hagelberg
Nummer
66441
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Bygg din egen robot och programmera den!

Så här går det till
Under fem kvällar kommer ni att bygga ihop en liten robot från grunden och sedan programmera den med enklare kommandon. Ni kommer att lära er grunderna i elektronik och programmering i Arduino. När ni är klara ska er robot kunna köra själv och undvika hinder, och i mån av tid även fjärrstyras. I fortsättningskursen går vi djupare in i programmeringen med fler möjligheter och funktioner.

Material
Kursledaren tillhandahåller byggsats som faktureras separat. Kostnaden för en robot ligger på 1200 kr. Det bästa är att du tar med dig din egen laptop, annars kan du låna dator hos oss under kurstillfällena.

För vem?
God datorvana.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde