Ort
Kristianstad
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
09:45-10:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Jennifer Henriksson
Nummer
68918
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Dans för alla vänder sig till vuxna i mogen ålder som älskar att dansa.

Om kursen
Fokus ligger på att kunna njuta av dansen tack vare den enkla koreografin och glada musiken. Genom dessa danslektioner ökar du både din psykiska och fysiska hälsa, du frigör endorfiner och öka ditt självförtroende, samtidigt som du får träna din kondition, stärka musklerna och bygga upp din balans. Du får även hjärngymnastik och tack vare koreografin kan demenssjukdomar förebyggas och minnet skärpas.

Kursledaren
Jennifer har över 15-års erfarenhet som dansare, hon gick dansgymnasiet på c4 i Kristianstad och tog studenten 2015. Efter studenten flyttade hon till England där hon dansade varje dag på en av Europas största dansstudios, Pineapple Dance studio. Det tog inte lång tid innan Jennifer själv blev erbjuden att hålla klasser där. 

Jennifer har under 7-års tid jobbat som danslärare runt om i England och har erfarenhet av alla åldrar och nivåer. Med stor kärlek till modern dans och street-dans, gillar hon att mixa båda när hon dansar och koreograferar.

För vem
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

Bra att veta
- Uppehåll v.44
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Denna kurs är ett samarbete med Kristianstad kommuns mötesplatser.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Sommarlust mötesplats

Utställningsvägen 2b, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ämnesområde