Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Låt dansen inspirera dig
Kurs

Dans Improvisation: Rörelse och dansimprovisation

Ort
Göteborg
Startdatum
24 Mar 2021
Tid
19:00-20:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
86492
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Improvisationskurs i dans där vi följer och utforskar impulser, riktningar och skapar improviserade rörelser i rummet.

Innehåll

Hur lyssnar du med kroppen? Vilka riktningar kan en färdas åt? Vilka rörelser är glömda eller gömda?

 Vi lyssnar till kroppsliga förnimmelser på ett inkännande vis. Vi följer impulser, riktningar och gör val för att skapa improviserade rörelser i rummet. Leker med rörelse och dansande genom olika inramningar. Vi arbetar både med att utforska rörelse på egen hand och med att improvisera tillsammans i olika grupperingar.


För vem

Denna klass är för dig med öppet sinne från  för vad dans kan vara och som vill få tid att verkligen utforska rörelser på ett ingående sätt. Danskursen riktar sig både till nybörjare och till dig som dansat tidigare.

Kursledare

Ina Dokmo

Ina Dokmo är dansare, koreograf, pedagog och shiatsuterapeut. Hon undervisar och vidareutvecklar olika typer av rörelseformer sedan sin kandidatutbildning i dans (2004) på Trinity Laban conservatoire of Music and Dance. Hon har även en masterexamen i koreografi (2017) från Stockholms konstnärliga högskola. Läs mer om hennes behandlingar och kurser: www.rorelser.wordpress.com Läs mer om konstnärliga projekt: http://webdefence.global.blackspider.com/urlwrap/?q=AXicY3FnWMbGyND7noGhKKfSzDRVr7ioTC83MTMnOT-vpCg_Ry85P5fBwMTVKTksI9fA2NzExIIhN7EoM1GvLDOzyCE3NSUpvyg9sag4Oz8nMU-vOJUho6SkwEpfv7y8XC8zLzElPzs3HyTMwFDNzMgAAAm4JEw&Z


 
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i eller dansa barfota.


Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Viktoriagatan 21, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ett ämnesområde