Ort
Jönköping
Startdatum
30 Jan 2022
Tid
11:00-11:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
29831
Pris
1 300 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

DANS & LEK 3-6 år

En rolig och busig kurs för de minsta som älskar att dansa !

INNEHÅLL OCH MÅL
På ett roligt och lek fullt sätt introducerar vi dans och rörelseglädje för de minsta barnen. De utvecklar sin motorik, rytmkänsla och att samverka i grupp med andra barn.

UPPLÄGG
Vi leker pedagogiska lekar inom dans där barnen får uttrycka sig individuellt och tillsammans med andra. Vi gör enkla dans lekar och rörelseträning så barnen lär sig att samarbeta i grupp och följa sin lärare.

FÖRKUNSKAPER
Både du som har dansat innan och du som är nybörjare är välkommen.

KURSLEDARE

Nathalie Ferm

Nathalie  är en positiv och glad tjej. Dans för henne är bland det bästa som finns. Nathalie har dansat här på Medborgarskolan sedan 2009. Just nu går Nathalie på estet dans och hennes dröm är att kanske kunna fortsätta med att kunna försörja sig på dansen i framtiden. Hon tycker om att jobba med barn och ser fram emot att få lära ut och så frö till blivande små dansare.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklings program som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

BRA ATT VETA

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig har möjlighet att sitta direkt utanför danssalen och vänta, men är barnet tryggt så kan föräldern med fördel gå en runda eller göra ett kortare ärende allt för att minska antalet väntande föräldrar i våra allmäna utrymmen.
Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion  inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 300 kr

Summa: 1 300 kr

Utforska ett ämnesområde