Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Dans som medicin - frigörande dans

Ort
Örebro
Startdatum
21 Mar 2020
Tid
10:00-16:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Annika Månstig
Nummer
43500
Pris
695 kr

Om arrangemanget

En kurs för glädje och livskraft! Dans är ursprungligt, livsbejakande och har en inneboende läkande kraft. Kroppen vet precis hur den vill röra sig när vi inte låter tanken styra. Människor har alltid dansat, för att fira livet och för att hämta kraft inför utmaningar och i tider av förändring. Att växa som människa handlar till stor del om att kunna släppa taget om det vi inte längre behöver och öppna upp för nya erfarenheter.

Innehåll

Den här dagen blir du guidad i avspänning, andning, meditation och rörelse. Med kroppen mjuk och öppen avslutar vi dagen med att sjunga kraftsånger och mantran.

Förkunskaper

Här krävs inga förkunskaper, alla är välkomna.

Upplägg
Ett engångstillfälle lördag den 21 mars kl 10.00-16.30, lunchpaus ca kl 13.00-14.00

Kursledare
Annika Månstig Yogalärare, Dans-och avspänningspedagog, Mindfulnessinstruktör, m.m. Annika har i många år hållit kurser i personligt växande och kvinnokraft. Hon driver Womens Temple och Medveten Andning i Örebro.

 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Lunch tar vi cirka ca 13.00-14.00. Ta med egen mat. Det finns tillgång till kök med micro och mataffär mitt över gatan. Te eller kaffe och frukt ingår. Kom i löst sittande kläder, vi dansar barfota eller med strumpor. Ta med vattenflaska. Vi har omklädningsrum men inga duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde