Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Låt dansen inspirera dig
Kurs

Dansa med Tobias Karlsson från bl.a. "Let´s Dance" (inklusive föreläsning)

Ort
Uddevalla
Startdatum
6 Mar 2021
Tid
13:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
83150
Pris
695 kr

Om arrangemanget

En inspirationsdag med Tobias Karlsson från bl.a. "Let's Dance".

Innehåll
Inspirationsdagen består av tre dansklasser och en föreläsning.

"This is me":
I detta danspass mobiliseras en armé mot mobbing. Med budskapet att alla skall få vara som de är och att alla har lika mycket värde, kämpar vi tillsammans för en värld fri från mobbing och utanförskap.

"70 tals disco":
Vi gör en discoresa från 70 talets New York och Studio 54, till mer nutida disco på helt andra breddgrader.

"Don't stop me now":
Till rytmerna av fantastiska Queen kommer här ett pass som får dig att dra på smilbanden rejält, och vi svettas och skrattar oss igenom ett kul Jive pass!

Föreläsning kl. 11.00-12.00 
En inspirerade föreläsning med dansaren, koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde. Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma.

Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din!

Obs!!
Vill du endast delta i föreläsningen med Tobias så anmäler du dig inte här, utan istället till "Föreläsning med Tobias Karlsson - Inte alltid en dans på rosor" anmäl dig där i så fall. Priset för den är 295 kronor.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Alla kan vara med!

Kursledare
Tobias Karlsson började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Kursmaterial
Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Dusch och omklädningsrum finns.

Vi kommer följa myndigheternas rekommendationer i samband med covid-19 när det gäller denna inspirationsdag med Tobias. Vi kommer att hålla till i stora rymliga lokaler både under föreläsningen och dansklasserna. Vi har minimerat antalet deltagare till max 45 stycken för att vi skall kunna hålla avstånd till varandra.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att inspirationsdagen blir av. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kurslokal.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Östrabo

Kämpegatan 36, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde