Ort
Falkenberg
Startdatum
19 Okt 2024
Tid
10:30-11:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
46469
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Enkel, rolig och bra rörelseträning för barnen. Barnet får ökad spänst, styrka, reaktionsförmåga och vidareutveckling av olika förflyttningssteg såsom gå, springa och hoppa.

Att barnen ska ha roligt tillsammans med ledaren och utveckla sitt dansintresse, men även och stärka sitt självförtroende.
Vi dansar enkla danslekar till rolig musik där vi tränar rytmik, utvecklar barnens motorik, rytmkänsla och balans på ett lekfullt sätt. Barnen får lära sig att samarbeta i grupp och följa en lärare.
Du som vuxen (en per barn), är med som stöd till barnet samtidigt som det ger en trevlig dansstund tillsammans.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna är både för nybörjare och de som har provat på tidigare.


Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Anmälan görs i barnets namn. En vuxen/barn är välkommen att vara med på klassen. Den vuxna är aktiv under lektionen och dansar med barnet.
Rörelsevänliga kläder, plastisock eller liknande så att barnen inte halkar och för att få ett bättre stöd.

Kom i kläder som du inte är rädd om och var beredd på att få händerna leriga.

Medborgarskolan i Falkenberg har inga egna parkeringar.
Se kommunens hemsida för en bra överblick över parkeringar i centrum:
https://kommun.falkenberg.se/gator-och-trafik/parkering

Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Falkenberg

Holgersgatan 21, Falkenberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde