Ort
Jönköping
Startdatum
31 Aug 2022
Tid
17:00-17:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
13 st
Ledare
Selen Arica
Nummer
32381
Pris
1 500 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

DANSMIX för 7-10 år nybörjare/fortsättning

INNEHÅLL OCH MÅL

En inspirerande och pedagogiskt klass där vi testar olika dansstilar som balett, Streetdans och jazzdans samtidigt som vi har kul.

Barnen får testa på steg och stegkombinationer till tuffa beats och finna glädjen i att röra sig till olika musikstilar på ett roligt och inspirerande sätt.

 

UPPLÄGG

I denna kurs testar vi tillsammans på olika dansstilar som balett, Streetdans och jazzdans.

Vi startar våra lektioner med uppvärmning och testar sedan att göra olika pedagogiska dansövningar på diagonalen.

Sedan när barnen är redo testar vi på att lära oss koreografi.

Vi lär oss olika steg som vi sätter ihop i kombinationer samtidigt som vi lyfter fram varje individ och låter dem utvecklas utifrån deras egna förutsättningar.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

Denna kurs är bra för dig som inte har dansat tidigare eller som har dansat något år tidigare.

 

KURSLEDARE

Selen Arica.

Selen Arica har dansat balett sedan hon var 4 år gammal.
Hon är utbildad danspedagog och behärskar dansstilarna  ballet, modern dans, jazzdans, showdans, street dance, spansk dans och rysk folkdans.

Selen har undervisat utomlands i bla Turkiet och Florida och hon har undervisat i många år. Hon har även koregraferat stora föreställningar såsom Svansjön, Nötknäpparen, Don Quixote, mfl.

Selen anser att dansen har ett eget språk och hon hoppas att hon kan förmedla sin glädje för dans till sina elever och att de ska fastna för dansen så som hon själv har gjort i många år nu.
Vi hoppas att våra elever ska få mycket bra kunskap av vår duktiga danspedagog Selen från Turkiet.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledare utvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KURSDELTAGARE

”Mycket professionell, individualiserar för varje elev så det blir rätt nivå. Hon är superbra!”

”Hon är enormt omtänksam och empatisk. Hon är kreativ och kommer på nya idéer och har ett varierande och ömsesidigt upplägg på sina lektioner! Underbart!”KURSMATERIAL

Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

Håret bör vara uppsatt i en knut. Ha inte på smycken såsom hängande halsband och liknande. 

Tänk på att tuggummi och mat är inte tillåtet i danssalen.

 

BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns.

Under höstlovet (vecka 44) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Vänligen observera att startdatum är preliminär. Innan kursen startat får du alltid en faktura som också innehåller en kallelse med uppgifter om adress till kurslokal, datum när kursen startar och tider för när kurstillfällen hålls. Kallelsen skickas per e-post eller vanligt post.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avanmälan måste ske innan andra kurstillfället till oss på kontoret (inte till kursledaren) annars debiteras du full kursavgift.

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

 

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ämnesområde