Ort
Uddevalla
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
19:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Maylis Andersen
Nummer
43374
Pris
1 445 kr

Om arrangemanget

Längtar du efter att dansa? Dansmix vänder sig till dig som med dans vill stärka din kropp och samtidigt få en trevlig samvaro med likasinnade. Det är en glädje att få dansa och det ger dig både styrka, smidighet, kroppskontroll och bättre balans.

Innehåll
Vi tränar steg, stegkombinationer, hållning, teknik, styrka och smidighet. Dansmix är en mix av olika stilar som balett, jazzdans med flera.
Kursen omfattar 10 kurstillfällen (90 min/kurstillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till vuxna. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Mayliss Andersen är utbildad vid Danshögskolan och har även gått kortare och längre utbildningar både i Sverige och utomlands.
Hon har drivit egen dansstudio, MA.s Dance Studio, i mer än 35 år. Hon undervisar i alla åldrar från barn till vuxna.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Vi dansar på parkettgolv. Använd gärna mjuk och ledig klädsel. Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Dusch och omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.


 

Ort

Medborgarskolan Källdal

Almåsvägen 2, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 445 kr

Summa: 1 445 kr

Utforska ämnesområde